Ineke's
Massage- en Nagelsalon

Maak een afspraak 0229-573954

Nagels

 

 

 

Nagelbehandelingen

In mijn praktijk kunt u terecht voor gel-  of acrylnagels. Daarnaast pas ik ook gel-lak toe en u kunt bij mij terecht voor een heerlijke manicure.

 

Gelnagels

Gelnagels zijn iets minder hard dan acrylnagels, ze zijn ook iets flexibeler.  Bij gelnagels wordt er een soort gel op de nagels gezet welke daarna wordt uitgehard onder een UV-lamp.

 

Acrylnagels

Bij acrylnagels wordt een poeder en een vloeistof gebruikt. De poeder en vloeistof wordt samengevoegd en dan ontstaat een emulsie welke op de nagels wordt aangebracht. Dit hard vanzelf uit, hier is geen UV-lamp voor nodig. Dit product is tijdens het opzetten niet geheel geurloos.

 

French manicure

Dit is de welbekende vorm die zowel in gel, acryl en gel-lak opgezet kan worden. Dit kan in verschillende kleuren of glitters maar het meest bekend is gewoon wit.

 

Gel-lak

Een gel-lak is een lak welke wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Deze wordt uitgehard onder de UV-lamp. Deze lak blijft langer zitten dan een gewone nagellak en verstevigd je nagels.

 

Manicure

Bij manicure worden de handen en nagels heerlijk verwend en verzorgd. Denk hierbij aan massage, scrubben, packing en heerlijke handcrème. De nagels worden daarna in model gevijld en met een basislak gelakt.

 

Nagelbijters

Nagelbijten is een gewoonte die nagelbijters zichzelf hebben aangeleerd. De meeste beginnen nagels te bijten uit verveling of als ze zenuwachtig zijn of tijdens een stressvolle periode. Als eenmaal begonnen is met nagelbijten dan is het moeilijk om hiermee te stoppen. Daarom moet het bijten doorbroken worden. Hier is wel motivatie en volharding voor nodig. Om het nagelbijten minder aantrekkelijk te maken kunnen kunstnagels van acryl worden aangebracht.

Acrylnagels zijn een ondersteuning om de gewoonte van het nagelbijten te doorbreken. Lange nagels worden in eerste instantie afgeraden omdat de nagelplaat bij nagelbijters kort is. Na de tweede of derde behandeling is het verschil al goed te zien. Deze behandeling geldt zowel voor mannen als vrouwen.

 

 

 

comments are closed